Voor de allerleukste handgemaakte cadeaus!

Kit de kat

 40,00

Dit lieve katje is op zoek naar een lief baasje om mee te spelen. Hij leert graag nieuwe kunstjes. Zijn favoriete kunstje is het laten verdwijnen van vissticks!

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: 0284
Category: , ,
Tags: , , ,

Beschrijving

Dit lieve katje is op zoek naar een lief baasje om mee te spelen. Hij leert graag nieuwe kunstjes. Zijn favoriete kunstje is het laten verdwijnen van vissticks!

Deze schattige snuggler (knuffeldoek) is klaar om lekker mee te knuffelen en te spelen. De perfecte metgezel van je kindje om mee te spelen, het verlichten van bedtijdproblemen of zelfs maandelijkse mijlpaalfoto’s! Deze handgemaakte knuffels zijn het perfecte erfstukcadeau voor babyshowers, kraamcadeau, verjaardagen en feestdagen! Kies een voor een UNIEK cadeau.

Cadeautip: Leuk om te geven met bijv. een voorleesboekje.

VEILIGHEIDSINFORMATIE
De babyknuffels zijn met de grootste zorg gemaakt. De gebruikte garens zijn OEKO-TEX gecertificeerd en er is geen gebruik gemaakt van veiligheidsoogjes maar er is gekozen om de oogjes te borduren voor extra veiligheid.

EIGENSCHAPPEN
☆ Onbezorgd knuffelen door de geborduurde ogen – de veiligste optie voor kinderen onder de 3 jaar (geen plastic verstikkingsgevaar)!
☆ Gehaakt met mooi en zacht dekengaren. 100% polyestergaren (OEKO-TEX gecertificeerd keurmerk klasse 1) en gevuld met hypoallergeen polyfil.
☆ Meet ongeveer 35 cm van top tot teen. De maatvoering kan enigszins variëren omdat het een handgemaakt product is.
☆ Met een ongevuld lijfje en een gevuld hoofd is het een knuffelige combinatie van dekentje en knuffeldier – ideaal voor kleine handjes!

AANBEVOLEN ZORG
Met de hand wassen/vlekken reinigen en aan de lucht laten drogen wordt sterk aanbevolen. Indien nodig kunnen ze in de wasmachine op het fijne programma gewassen worden in een kledingzak of kussensloop en aan de lucht gedroogd worden.

Extra informatie

Maat

Ongeveer 35 cm

Materiaal

Zacht dekengaren 100% polyestergaren, OEKO-TEX gecertificeerd keurmerk klasse 1, Gevuld met hypoallergeen polyfil

Bijzonderheden

geborduurde ogen – de veiligste optie voor kinderen onder de 3 jaar