Voor de allerleukste handgemaakte cadeaus!

Voorleescadeaus


Op deze pagina vind je leuke boekencadeaus voor kinderen. Een prentenboek met een bijpassende snuggler. Een leuk een leerzaam cadeau voor kleuters en kinderen! En al helemaal feestelijk voor je ingepakt.

Al onze snugglers zijn ook los te bestellen.



Binnenkort beschikbaar!

Veiligheidsinformatie

Geborduurde oogjes
Bij ons staat veiligheid op de allereerste plaats, vooral als het om kleintjes gaat. Daarom kiezen wij er bewust voor om geen veiligheidsoogjes te gebruiken in onze gehaakte knuffels voor baby’s.
Waarom?
Geen verstikkingsgevaar: Veiligheidsoogjes kunnen loskomen en een verstikkingsrisico vormen als ze worden ingeslikt.
Liefde in elk detail: We borduren met liefde de oogjes van onze knuffels voor een persoonlijke, veilige touch.
Onbezorgd knuffelen: Wij willen dat baby’s zorgeloos kunnen knuffelen en spelen zonder enig risico op losse onderdelen.

Met onze knuffels willen we niet alleen plezier brengen, maar ook gemoedsrust bieden. Bedankt dat je voor ons kiest om die kostbare momenten te delen.

Gecertificeerde garens (OEKO-TEX)
Voor alle (baby) items wordt gebruik gemaakt van garens met het OEKO-TEX Standard keurmerk klasse 1. Deze garens voldoen aan de hoogste standaard, geschikt voor direct contact met de meest gevoelige huid. Ze zijn getest op meer dan 350 schadelijke stoffen door onafhankelijke laboratoria en gecertificeerd om GEEN schadelijke niveaus van irriterende stoffen, allergenen of kankerverwekkende stoffen te bevatten.

Verder houdt OEKO-TEX in dat het garen milieuvriendelijk en mensvriendelijk geproduceerd is. Het garen is geverfd met ecologische verf. De medewerkers hebben goede arbeidsomstandigheden en worden niet blootgesteld aan schadelijke stoffen.


Wens- en gelukspoppetjes


Over mij

Samenwerken?